TRF logo 2017                                                          suomi100 300x240 2

SUOMEN LAHJA MAAILMAN LAPSILLE

Suomen Rotary ry on miljoonahankkeen kautta liittynyt valtioneuvoston kanslian johtamaan SUOMI 100v- hankkeeseen ja saanut siinä partner-tason kaikine oikeuksineen. Tämä tarkoittaa oikeutta käyttää Suomi 100v lipputunnusta ym  mainosmateriaalia.

Hankkeemme liittyi valtakunnalliseen Suomi 100 v hankkeeseen ohjelmalla minkä nimi on  SUOMEN LAHJA MAAILMAN LAPSILLE.
Keräystavoitteemme on edelleen USD 1 milj. , mutta nyt hanke on saanut yksiselitteisen kohteen ja yhteiskunnallisen hyväksynnän, minkä pitäisi auttaa tavoitteen saavuttamisessa.

Valtioneuvostolle on hakemuksessa esitetty TRF:n säännöt ja toimintaperiaatteet siitä, miten kerätyt varat tilitetään ja miten ne sääntöjen mukaan käytetään. Asia on hyväksytty joten mitään muutosta suorituksille TRF:lle aikaisempaan ja meidän normaaliin käytäntöön  ei ole tapahtunut.

PYYDÄN Teitä kaikkia harkintanne mukaan käyttämään vastaisuudessa keräyksestämme nimitystä SUOMEN LAHJA MAAILMAN LAPSILLE osoituksena kerättävien varojen käyttötarkoituksesta.

PYYDÄN myös aktiivisesti tiedottamaan asiasta klubien ja piirien verkkosivuilla sekä muussa viestinnässä käyttäen tuolloin myös aina SUOMI 100v lipputunnusta.

Rotarysäätiötoimikunnan puolesta

TRF 100 logo 2017