New logo RotaryMBS RGB

Suomen Rotary – Finlands Rotary ry

A v o i n   h a k u

Suomen Rotaryn operatiivista toimintaa johtaa hallituksen kolmeksi vuodeksi valitsema

P Ä Ä S I H T E E R I

Nykyisen pääsihteerin toimikausi päättyy kuluvan rotaryvuoden päättyessä 30.6.2018.

Oletko sinä se aktiivinen entinen piirikuvernööri (PDG) joka olet valmis jatkamaan tehtävässä seuraavat kolme toimintavuotta?  Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, olet kieli-taitoinen (suomi, ruotsi, englanti) ja katsot olevasi kaikin puolin ”se oikea henkilö”.

Pääsihteerinä sinä johdat ja valvot toimiston työtä. Vastaat taloudesta ja toimit hallituksen kokousten valmistelijana, sihteerinä sekä päätösten toimeenpanijana.
Pääsihteerin lähin esimies on SR:n hallituksen puheenjohtaja.

Tehtävään liittyvät välittömät kulut korvataan mutta varsinaista palkkaa ei makseta.

SR:n hallitus päättää asiassa kokouksessaan 15.2.2018.
Tavoitteena on että uusi pääsihteeri perehtyy tehtävän hoitoon nykyisen pääsihteerin rinnalla jo talven ja kevään aikana.

Lähempiä tietoja saat nykyiseltä pääsihteeriltä Berndt von Veh’ltä, s-posti  bvonveh(at)gmail.com tai puhelimitse 0400 782 662.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.11.2017 nykyiselle pääsihteerille Berndt von Veh’lle, s-posti  bvonveh(at)gmail.com

Suomen Rotary – Finlands Rotary ry