New logo RotaryMBS RGB

Helsinki 12.10.2017

Rotary Norden

ADMINISTRAATTORI,   Suomi  (2018 – 2020 kalenterivuodet)

Administraattori hoitaa Rotary Norden -lehden talouden ja hallinnon Suomen osalta. Budjetointi, laskujen maksatus, tilinpäätös ym. asiat ovat sinulle tuttuja.

Suomen Rotaryn toimisto hoitaa itse maksuliikenteen, kirjanpidon ja tilin-päätöksen.

Suomen vuosibudjetti on noin 100 000 € ja tositteita noin 50 kpl / vuosi.

Osallistut pohjoismaitten kollegoiden kanssa lehden yhteispohjoismaiseen hallintoon.
Tehtävä edellyttää ”muutamaan yhteiskokoukseen” osallistumista (yleensä Tukholma tai Kööpenhamina). Lehden vuosikokous pidetään vuorotellen viidessä eri pohjoismaassa.

Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa ruotsinkielen taitoa sekä kykyä ymmärtää muita pohjoismaisia kieliä. Talous- ja lehdistöosaaminen on eduksi.

Oletko sinä se aktiivinen rotari, joka haluat osallistua Rotary Norden -lehden kehittämiseen?

Lähempiä tietoja antaa tehtävän nykyinen hoitaja, PDG Berndt von Veh,
(0400 782 662) tai s-posti bvonveh(at)gmail.com

Lähetä lyhyt hakemuksesi viimeistään 30.10.2017 SR:n pääsihteeri Berndt von Veh’lle, s-postilla bvonveh(at)gmail.com

SR:n hallitus päättää asiassa kokouksessaan joulukuun alussa 2017.

Suomen Rotary – Finlands Rotary ry