Elokuu on jäsenistön ja laajennustyön kuukausi

Olisiko nyt hyvä aika tutustua mahdollisuuksiin lisätä ja ehkä nuorentaakin klubisi jäsenistöä?

Suomen Rotaryn verkkosivulta Suojatut jäsensivut -> Ohjeet ja koulutu (suojattu) -> Rotaryklubi -> Satelliittiklubi löydät mm. satelliittiklubin esittelyn: klubi klubin sisällä, perustaminen onnistuu jo alle 8 jäsenen "alkupääomalla"!

Rotaryn tehokkuutta voi esitellä näyttävästi myös tekemällä tutuksi mainiota yhteistyökumppaniamme ShelterBoxia.
Shelterboxin Tukiyhdistykseltä saa vinkkejä ja esittelymateriaalia monipuolisista teltoista, jotka antavat luonnonmullistusten ja muiden katastrofien uhreille mahdollisuuden arvokkuuden säilyttävään asumiseen, ruoanlaittoon ja yleensäkin hengissä selviämiseen.

Rotaryn verkkosivulta Ajankohtaisia asioita -sivulta löydät (suomeksi) myös uutiset COL:n tekemistä hienoista päätöksistä, jotka monin tavoin joustavoittavat klubien elämää.

Nyt ei kun nuorentamaan ja lisäämään jäsenistöämme, kaikki yhdessä ja kukin rotari erikseen!