new logo rotarymbs rgb pieni 150

KÄÄNNÖSTOIMIKUNTA

Käännöstoimikunta kääntää englannista suomeksi RI:n virallista aineistoa kuten Rotaryn käsikirja (MOP), klubien toimihenkilöiden oppaita, vuositeema-aineistoa ym. Osa käännöksistä julkaistaan vain online-versioina SR:n suojatuilla sivuilla.

Käännöstoimikunta avustaa myös SR:n tiedotteiden sekä matrikkelin käännöstyössä lähinnä suomesta ruotsiksi.

SR maksaa toimikunnan puheenjohtajalle Adobe Creative Suite CC-ohjelmiston lisenssimaksun.
Muut välittömät kulut korvataan – suoranaista palkkaa ei kuitenkaan makseta.

Toimikuntaan kuuluu puheenjohtaja ja jäsenet jotka toimivat englanti-suomi ja suomi-ruotsi ryhmissä.

Haemme avoimella haulla henkilöä toimikunnan vetäjäksi. Oletko Sinä se oikea rotari joka olet valmis antamaan ajastasi toimintamme kehittäjäksi ja tukijaksi. Tehtävä on yleensä kolmen toimintavuoden pituinen.

Lähetä ilmoittautumisesi viimeistään 15.8.2017 SR:n pääsihteerille Berndt von Veh:lle joko sähköpostilla bvonveh(at)gmail.com tai puhelimitse 0400 782 662.

Hän antaa myös Sinulle tarvittavia lisätietoja.

SR:n hallitus päättää asiassa kokouksessaan 21.9.2017.

Suomen Rotary – Finlands Rotary ry