Minustako rotari?

Rotary on palvelujärjestö, missä sisältö palkitsee jäsenyyden.

- Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta?

- Yhteistyöstä paikkakuntasi muiden aktiivisten henkilöiden kanssa?

- Säännöllisistä tapaamisista mielenkiintoisten ihmisten kesken

- Esitelmien kuulemisesta, vierailuista eri yrityksissä

- Mahdollisuuksista omiin paikallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin?

- Nuorisovaihdosta, lähettävänä tai vastaanottavana perheenä?

Rotarytoiminta kokoaa yhteen eri paikkakunnilla täysi-ikäisiä hyvämaineisia ammatissa toimivia miehiä ja naisia. Kriteerinä on, että jaat rotarien eettiset periaatteet. Ne löydät valikosta Rotaryn tavoitteet ja ideologia.

Klubit ovat epäpoliittisia ja uskontojen suhteen tasa-arvoisia. Niissä on mahdollista verkostoitua paikkakuntasi ja muiden suomalaisten rotarien kanssa. Jos mielenkiintoa riittää, tekemistä löytyy myös maailmanlaajuisesti.

Klubit tapaavat säännöllisesti ja tapaamisissa kuullaan esitelmiä ajankohtaisia aiheista. Teemat ovat työelämästä, harrastuksista, terveydestä, kaupasta, rakentamisesta, politiikasta, taiteesta - kaikesta mikä paikkakunnallasi puhututtaa.

Liittymällä yhteen rotaryklubiin, liityt samalla maailman kaikkiin klubeihin. Rotarina olet tervetullut vierailemaan kymmeniin tuhansiin muihin klubeihin ympäri maailmaa.

Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä, klikkaa valikosta linkkiä Piirit ja klubit. Sieltä löydät asuinpaikkaasi lähinnä olevat klubit ja niiden yhteystiedot.