NÄMÄ TUNNUKSILLA SUOJATUT JÄSENSIVUT SISÄLTÄVÄT TOIMINTAOHJEITA, KOULUTUSAINEISTOJA SEKÄ TIETOJÄRJESTELMÄPALVELUT

Suojattuun Ohjeet ja koulutus osioon kirjautuminen tehdään siten, että ensin klikataan vasemmasta pystyvalikosta "Ohjeet ja koulutus" ja sen jälkeen kirjaudutaan sisään sivun oikeassa palstassa olevan kirjautumisvalikon kautta.

Suomen Rotary ry:n hallinnon suojatut sivut
SR:n hallinnon suojatuille sivuille (hallitus- ja yhdistyskokoukset) on oikeudet vain hallitusjäsenillä, yhdistyskokousedustajilla ja muilla erikseen määritellyillä henkilöillä.

Lääkäripankin (RDBF) johtoryhmän suojatut sivut
Lääkäripankin (RDBF) johtoryhmän suojatuille sivuille on oikeudet vain Lääkäripankin johtoryhmällä.

SR:n jäsentietojärjestelmä
SR:n jäsentietojärjestelmään on erikseen klubikohtaiset päivitystunnukset.
Mikäli klubin nämä tunnukset ovat hukkuneet, niin ota yhteyttä Rotarytoimistoon.

RI:n verkkosivujen My Rotary-osio
Jokaisella rotaryklubin jäsenellä on mahdollisuus kirjautua omilla tunnuksillaan RI:n järjestelmään. Klubin presidentillä, sihteerillä, rahastonhoitajalla ja rotarysäätiökomitean puheenjohtajalla on laajemmat käyttöoikeudet kuin muilla klubin jäsenillä.

Kalenterivuoden 2012 alussa Suomen jäsentietojärjestelmä ja RI:n verkkosivujen My Rotary-osio liitettiin yhteen siten, että
 kaikki klubi- ja jäsentietojen päivitykset kulkevat automattisesti Suomen järjestelmän kautta RI:n järjestelmään. Tästä syystä klubin jäsentietoja EI SAA PÄIVITTÄÄ SUORAAN RI:N JÄRJESTELMÄÄN, vaan kaikki päivitykset on tehtävä Suomen jäsentietojärjestelmään.
Kuvernööreillä ja tulevilla kuvernööreillä on oikeudet tarkastella piirinsä kaikkien klubien tietoja.

key